Novi prostori zastopstva zavarovalnice Triglav v Bakovcih

V petek, dne 14. 5. 2010 je bil v Domu krajanov Bakovci v okviru dolgoletnega odličnega sodelovanja svojemu namenu svečano predan poslovni prostor oz. zastopniška pisarna zavarovalnice Triglav OE Murska Sobota. Krajanom, gospodinjstvom, obrtnikom, podjetnikom in kmetovalcem Bakovec bo sodobna in zanesljiva zavarovalniška storitev tako še bolj približana. V omenjenem zastopstvu bosta zaposlena dva domačina.
Usposobitev prostorov je financirala lastnica objekta Krajevna skupnost Bakovci, z zavarovalnico Triglav pa je sklenjen dolgoročni najemni odnos pod tržnimi pogoji. V zgradbo Doma krajanov v tem mandatu tako prihaja že tretji najemnik, s tem pa kot izredni prihodek tudi določena dodatna sredstva.

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund