Igre na vodi 2010

V soboto, dne 26. 6. 2010 je Mestna občina Murska Sobota v sklopu festivala Soboški dnevi organizirala tradicionalne Igre na vodi 2010. Za soorganizatorja in domačina prireditve v svojem Športno rekreacijskem centru je bila že drugič izbrana Krajevna skupnost Bakovci. Izvedba tekmovalnega dela je bila zaupana Športnemu društvu Bakovci, gostinska oskrba pa družbi Pertoci d.o.o. Bakovci.
Sodelovale so ekipe krajevnih skupnosti, mestnih četrti in občinske uprave ter ekipi pobratenih mest Paračina in Ingoldstadta, skupaj preko 100 udeležencev. Tekmovalo se je v treh disciplinah na vodi in v odbojki na travi.
Zmagala je ekipa Krajevne skupnosti Krog, druga je bila ekipa domače Krajevne skupnosti Bakovci, tretja pa ekipa iz Nemčije.
Pokale sta podelila župan mestne občine Anton Štihec in predsednik Sveta KS Bakovci Andrej Šajnovič.
V spremljevalnem programu sta sodelovala tudi domačina Prekmurska godba Bakovci in kantavtor Vedran Franc Husar, povezovalec vseh dogodkov pa je bil Vladimir Pejčič.
Po izjavah udeležencev je bil namen iger več kot dosežen, saj je bilo celodnevno druženje zelo prijetno in zabavno. Manjkalo pa ni tudi zagotovil o ponovnem snidenju v letu 2011.

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund