Dedek Mraz v Bakovcih

Predšolske in otroke nižje stopnje v spremstvu staršev je v športni dvorani Osnovne šole Bakovci obiskal pravljični dedek Mraz iz daljne Laponske. Otroci so mu v pismih napisali, da so bili med letom pridni in delavni, zato je vsakemu prinesel ustrezno darilo ter jim zaželel vse dobro. Organizatorji dogodka, Krajevna skupnost, Osnovna šola in enota vrtca Krtek so pripravili tudi zanimiv program, v katerem so s petjem, plesom in rajanjem ob pomoči mentorjev nastopali večinoma otroci sami, sodelovala pa je tudi znana pevka Moira.
Pred osrednjo prireditvijo se je v jedilnici šole odvijal še Čarobni svet pravljic, v mali dvorani pa tudi Božični bazar, kjer so učenci za ceno prostovoljnih prispevkov v dobro šolskega sklada ponujali svoje izdelke.

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund