Primopredaja Sveta KS Bakovci

V četrtek, dne 20.01.2011 je bila opravljena prva konstitutivna seja novo izvoljenega Sveta KS Bakovci, ki jo je sklical dosedanji predsednik. Potrjeno je bilo vseh sedem mandatov, s sklepom o konstituiranju pa je novi Svet KS praktično pričel delovati. Člani so med seboj izvolili predsednika in to zahtevno nalogo zaupali Silvu Voharju. Ostali organi in področja pristojnosti posameznih članov bodo opredeljeni na naslednji redni seji, ki bo v kratkem.
Korektno je bila tudi opravljena primopredaja s podrobnejšo obrazložitvijo posameznih področij, ki so v pristojnosti Sveta KS.

One thought on “Primopredaja Sveta KS Bakovci

 • 26. januarja 2011 pri 11:52
  Permalink

  Kaj bi drugega, čestitke predsedniku, Silvu Voharju in ostalim.
  Zdaj pa na delo. Ne hiteti, počasi, z drobnimi malimi koraki sanirati poškodovano. Tisto coto z zvonika na pokopališču odstraniti.
  Naj zvon spet zapoje milo, niti preglasen ni bil.
  To zadnjo žalostno pesmico,
  nam, ki smo živi ostali,
  pokojnemu za lažji odhod v novo dimenzijo.

Komentarji so onemogočeni.

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund