Praznik krajevne skupnosti in župnije Bakovci

V nedeljo 26. 6. 2011 je na ŠRC potekala prireditev krajanov in župljanov Bakovcev. Potekala je pod sloganom “Ljubezen bogati“. Začela se je z sveto mašo, ki je vodil naš župnik Franc Zorec. Vse navzoče je nagovoril zaporniški duhovnik Robert Friškovec. V drugem delu je sledila kulturno-zabavna prireditev. Vse krajane je pozdravil predsednik KS Bakovci Silvo Vohar in pa tudi župan Mestne občine g. Anton Štihec. Za prijetno dogajanje so poskrbeli otroci iz vrtca in osnovne šole Bakovci in pa beltinška folklora. Prireditve se je udeležilo veliko število krajanov Bakovcev, ki so se po končanem skupnem kosilu še družili in zabavali ob igrah, ki so pripravili člani sveta krajevne skupnosti. Sodelovalo je 10 ekip in sicer društvo upokojencev, gasilsko društvo, strelsko društvo, športno društvo, društvo Partizan, klub malega nogometa, župnijski sodelavci, klub mladih, prekmurska godba in člani krajevne skupnosti, katerim se je pridružil tudi župan g. Anton Štihec. Pomerili so se v petih zanimivih nevsakdanjih igrah. Prvo mesto so si zaslužili župnijski sodelavci, drugo mesto klub mladih in pa tretje mesto gasilsko društvo. Slike s prireditve si lahko ogledate v galeriji.

Svet Krajevne Skupnosti se zahvaljuje vsem krajanom, vsem nastopajočim, posebna zahvala pa gre naši voditeljici programa ga. Jožici Lukač in vsem. ki so nam pomagali izpeljati to našo tradicionalno prireditev “Praznik krajevne skupnosti in župnije Bakovci”.
 
Svet Krajevne Skupnosti
 

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund