Dobrodelni koncert

 

V soboto, 18. 2. 2012, smo v sodelovanju z OŠ Bakovci in Župnijo Bakovci organizirali dobrodelni koncert, na katerem so sodelovali: Prekmurska godba Bakovci, Vrtec Krtek Bakovci, OŠ Bakovci, Nika Zorjan, Plesna šola Devžej, Mala Langa, Društvo upokojencev Bakovci, Vedran Franc Husar, Mladinska glasbena skupina in Mark Tivadar. Prireditev sta povezovali Nuša Grah in Jožica Lukač.

Po donatorskih pogodbah se je zbralo 6.940,00 €. Nekatera sredstva še niso realizirana. Od prodanih vstopnic in izkupička bazarja se je zbralo 2.540,00 €, skupaj se je torej zbralo 9.480,00 €. Igralo z montažo stane 7.700,00 € + 20 % DDV, kar je 1.540,00 €, skupaj z 20 % DDV 9.240,00 €. Nekaj denarja se je porabilo za organizacijo prireditve, preostanek denarja 100 € pa bo doniran OŠ Bakovci. OŠ Bakovci so bila tudi donirana sredstva z strani donatorja v obliki gradbenih del, ki so bila izvedena v mesecu juliju.

Z izkupičkom smo zelo zadovoljni. Zato se še enkrat zahvaljujemo sponzorjem, donatorjem, vsem nastopajočim, ki so se odpovedali honorarju, staršem, vsem, ki so skrbeli za red, Bojanu Tivadarju za ozvočitev ter vsem, ki so kupili vstopnice in dali prostovoljne prispevke. S tem smo ponovno dokazali, da tudi majhni lahko delamo velike korake. Slike s koncerta si lahko ogledate v galeriji.

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund