Prireditev ob tednu starejših občanov

Nastop najmlajših

Krajevna skupnost Bakovci je v sodelovanju s KORK Bakovci priredila proslavo in pogostitev za starejše od 70 let v sklopu tedna starejših MOMS.

Predsednica KORK MInka Cör

Prireditev se je začela s kulturnim programom, v katerem so nastopili otroci Vrtca Krtek Bakovci, OŠ Bakovci in člani društva upokojencev.

Nagovor župana MO Murska Sobota

Starejše so nagovorili predsednica KORK Bakovci ga. Minka Cör, župan MOMS g. Anton Štihec in predsednica Sveta KS Bakovci ga. Nives Cajnko.

Govor predsednice Sveta KS BakovciPrireditev ob tednu starejših občanov Prireditev ob tednu starejših občanov Prireditev ob tednu starejših občanov

Predsednica Sveta KS Bakovci je društvu upokojencev predala merilec tlaka in merilec sladkorja v krvi, ki ju je KS nabavila za starejše z namenom, da ju čim več uporabljajo med svojimi aktivnostmi. Sledila je pogostitev, nato pa lepo popoldansko druženje. V KS Bakovci je starejših nad 70 let 196 krajanov. Najstarejša dva pa bosta naslednje leto dopolnila 100 let. Fotografije s prireditve si oglejte v galeriji.

Prireditev ob tednu starejših občanov Prireditev ob tednu starejših občanov Prireditev ob tednu starejših občanov

foto: Vinko Lukač

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund