Prireditev ob materinskem dnevu

 

IMG_0011

V soboto, 28. 3. 2015, smo v KS Bakovci pripravili že tradicionalno prireditev ob materinskem dnevu, tokrat pod sloganom »Hvala ti, mati, za vse«.

IMG_0030
IMG_0020
IMG_0033

Pri programu so sodelovali: Župnija Bakovci, Osnovna šola Bakovci, Vrtec Krtek Bakovci, Društvo upokojencev Bakovci, VKITŠD Bakovci, nastopili pa sta tudi glasbeni gostji Dorina Gujt in Tjaša Cigut. V pestrem programu so nastopajoči počastili matere s pesmijo, plesom, recitali in dramsko uprizoritvijo.

IMG_0023
IMG_0025Tudi slavnostni govornik, dr. Aleksander Jevšek, župan MO MS, je ob tej priložnosti čestital vsem materam in jim namenil nekaj lepih besed, pridne bakovske gospodinje pa so ob materinskem prazniku pripravile sladko presenečenje in pogostitev za vse obiskovalce, ki so tudi letos napolnili našo dvorano.

Fotografije s prireditve si lahko ogledate v galeriji.

IMG_0029
IMG_0034
IMG_0035

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund