Božičkovanje v KS Bakovci

Minulo nedeljo smo v KS Bakovci preživeli popoldan v znamenju sedaj že ustaljenega Božičkovanja.
Praznično vzdušje so v bogatem kulturno-zabavnem programu pričarali številni nastopajoči: Prekmurska godba Bakovci, Vedran Franc Husar, Dorina Gujt, Mark in Melanie Tivadar, učenci OŠ Bakovci ter otroci Vrtca Krtek Bakovci. Vrhunec prireditve je bilo obdarovanje, ko je vse otroke obiskal dobri mož Božiček, ki so mu letos pri darilih pomagali člani društev Pomagajmo odprtih src in VKITŠ Bakovci.

Obiskovalce sta nagovorila župan MO MS dr. Aleksander Jevšek in predsednica KS Bakovci Nives Cajnko, ki sta zbrane spodbudila k pozitivnemu in povezovalnemu razmišljanju.

Fotografije s prireditve si lahko ogledate v galeriji.

Poseben čar je dogajanju dodal še ognjemet, s katerim smo se ob Silvestrskem poljubu že malo pripravili na najdaljšo noč v letu.


x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund