Dan žena 2020

V dvorani vaškega doma Bakovci se je 7. marca 2020 odvila že šesta, tradicionalna prireditev ob Dnevu žena, katero sta pripravili KS Bakovci ter Večetnično kulturno, izobraževalno, turistično in športno društvo ob podpori MO MS. Župan MO MS dr. Aleksander Jevšek je vse prisotne nagovoril s prijaznimi besedami ter žene tudi obdaril.

V kulturnem delu programa se nam je na odru prvič predstavil Pomurski tamburaški orkester pod vodstvom domačinke Simone Pirc Katalinič. Za pevski vložek so poskrbeli člani Pevskega zbora Medobčinskega društva invalidov Murska Sobota. Vse prisotne pa je navdušil nastop Folklorne skupine Leščeček iz Veržeja.

Ob pomoči donatorjev in sponzorjev so vsi prisotni prejela tudi darila. Zagotovo pa je bilo največje darilo vseh udeležencev to, da so svoj čas posvetili drug drugemu in se prijetno zabavali po kulturnem programu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund