Božičkovanje 2020

V Bakovcih je 19. 12. 2020 potekalo božičkovanje, katerega je organizirala KS Bakovci. Glede na epidemijo ter sprejete ukrepe, ki veljajo v celotni državi, je tudi božičkovanje potekalo na prilagojen način, in sicer je Božiček s spremstvom, na traktorju, potoval po bakovskih ulicah. Otroci so pridno čakali na prihod Božička ob ograjah ter sprejemali darila.

Da se je Božiček sploh lahko podal na pot, gre zahvala KS Bakovci, MO Murska Sobota, članom VKITŠD ter Dobrodelnega društva Pomagajmo odprtih src, PGD Bakovci, ostalim donatorjem (ZPMS, Špar, trgovina Bakovci…) ter vsem ostalim prostovoljcem, ki so s svojim prostovoljnim delom prispevali, da je božičkovanje sploh lahko bilo izvedeno.

Verjamemo, da so otroci bili z darili zadovoljni, hkrati pa smo otrokom ter vaščanom pričarali malce prazničnega duha v teh nenavadnih časih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x
Vesel Božič in srečno novo leto 2023
Želimo vam obilo čarovnih trenutkov v krogu svojih družin. Naj nam novo leto prinese odpuščanja, strpnosti, medsebojnega sodelovanja in prijateljstva. Da bomo vsi skupaj ter vsak posebej pomemben delček mozaika v naši vasi. Verjamemo in si želimo, da nam s skupnim sodelovanjem uspejo vsi načrti. Svet KS Bakovci
dni
ur
minut
sekund